Wijnbeleving cadeau!

Het Ultieme Wijnbeleving abonnement is niet alleen leuk om jezelf cadeau te doen, het is ook een super leuk en origineel cadeau om weg te geven!

Het wijnabonnement bestaat uit 12 verschillende wijnen, welke verspreid over 4 seizoenen geleverd worden. De wijnen worden per 3 soorten verpakt in een Ultieme Wijnbeleving box. Naast het wijnabonnement, kun je ook eenmalig een Wijnbeleving box cadeau doen. 

Bestel de box of het abonnement en geef je persoonlijke boodschap door. Wij zorgen voor een handgeschreven kaartje met jouw boodschap!

Ben jij op zoek naar een origineel relatiegeschenk of wil jij je collega’s een wijnabonnement cadeau doen? Laat een bericht achter via het contactformulier, dan nemen wij contact op om hier een leuke invulling aan te geven!

2 + 3 =

Losse wijnen bestellen?

De wijnen uit het wijnabonnement kun je ook los bestellen. Ben jij member? Dan bestel je deze wijnen altijd met een korting. Hoe word je member? Bestel je eerste wijnbox en je bent automatisch member!

De wijnen kun je via de pagina ‘Onze Wijnen’ bestellen. Niet alle wijnen staan met prijs online, stuur ons dan een e-mail om de wijn te bestellen.

Wijnabonnementen.com

 

<18 jaar verkopen wij geen alcohol

nix18-PNG
Contact us

info@wijnabonnementen.com

Adres

Geerweg 65

2461 TT Ter Aar

 

7 + 8 =