Elk seizoen een unieke beleving!

Jij drinkt graag een wijntje en houdt van afwisseling, maar je weet niet goed welke wijnen je moet kiezen en van etiketten lezen word je niet veel wijzer. Dan is dit abonnement wat voor jou! Ieder seizoen geniet je van mooie wijnen, afgestemd op het seizoen.

Jij kiest welk abonnement bij jou past en pauzeert of stopt deze op elk gewenst moment. Word member en een echte genieter! Bestel je wijnabonnement en ontvang de Ultieme Wijnbeleving box in huis!

Ben jij toe aan meer afwisseling en wil jij je wijnkennis uitbreiden? Laat je verrassen en wordt een ware ontdekker!

Wat zit er in de ultieme wijnbelevingbox?

Je bestelt eenmalig je abonnement bij ons en je ontvangt iedere 3 maanden de Ultieme Wijnbeleving box. In deze box vind je:

3 of 6 bijzondere wijnen

Tasty bite

Leerzame en makkelijke beschrijving

Food tip

Mooie verpakking (met oog voor de natuur)

Hoe werkt het?

Bestel een box of een jaarabonnement en word member

Bepaal het soort (rood, wit, of combinatie)

Bepaal hoeveel flessen in je box zitten, 3 of 6 flessen

Ontvang jouw Ultieme Wijnbeleving box in huis!

Wijnabonnementen.com - wijnavontuur voor thuis

De voordelen van onze wijnbox

Mooie en pure wijnen met een verhaal

Betaalbaar

Eenvoudig ieder seizoen een andere wijn

Je zit nergens aan vast

Korting op nabestellingen

Kleinschalige producties met het oog op duurzaamheid

Bezorg moment wordt vooraf gecommuniceerd en altijd voor het weekend in huis!

Gratis bezorgd in de regio Nieuwkoop en Amsterdam

Geef een ultieme beleving cadeau

De wijnbox is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook het ultieme cadeau voor iemand anders. 

Of je nu een abonnement, eenmalige box of een giftcard cadeau wilt doen, alles is mogelijk!

Liked the taste of that?

Bestel je wijnen na

Heb je een persoonlijke favoriet ontdekt of plan je een feestje? Bestel je wijnen dan direct bij ons. Lekker, makkelijk genieten!

Wie zijn wij?

Hi wij zijn Sylvia en Jolanda. Zusjes met een gezamenlijke passie voor wijn. Rood, wit of rosé, we love it all! Voor ons is het één groot avontuur. Combineren met gerechten? We’ve got you covered!

Onze missie? Wij zoeken stad en land voor jou af naar de meest bijzondere wijnen. Wijnen met een mooi verhaal én een bijzonder element in de smaak. Zodat we jou mee kunnen nemen in de beleving!

Wijnabonnementen.com - wijnavontuur voor thuis

Succes stories

Wat andere avonturiers zeggen:

Sinds enige tijd zijn we een "vaste" klant bij Sylvia. Het is dus een heel erg leuke ervaring om ieder kwartaal een nieuwe doos mer 6 verrassende en verschillende wijnen te krijgen. En gelukkig zijn de wijnen zo verrassend gebleken, dat we ook nabesteld hebben.

5/5

Diverse wijnen met een verhaal en wat extra's. Je leert de wijnen kennen en hebt keuze door de verschillende mogelijkheden. Voelt heel persoonlijk!

5/5

Wat hebben we gister genoten van de heerlijke wijnen! Het was echt ongelooflijk hoe goed elke wijn paste bij de gerechten. Zeker voor herhaling vatbaar!

5/5

Veelgestelde vragen

Ja je kunt jouw voorkeur doorgeven! Dit doe je al tijdens het bestelproces. Zo weet je zeker dat je de wijnbox naar jouw smaak ontvangt! 

Ja je kunt eenvoudig je abonnement tussentijds wijzigen, stuur ons een mailtje met de wijziging naar info@wijnabonnementen.com

De boxen zijn voor jou samengesteld, om je kennis te laten maken met verrassende en pure wijnen. Super makkelijk dus en zo proef je steeds weer wat nieuws!

Bezorgen is gratis in Langeraar, Ter Aar, Vrouwenakker, Nieuwveen, de Kwakel, Uithoorn, Kudelstaart. Buiten de regio bedragen de kosten € 9,95. Afhalen is ook mogelijk.

Wij bezorgen de wijnboxen door de weeks, zodat ze vóór het weekend in huis zijn. Het bezorg moment wordt altijd vooraf gecommuniceerd. Zodat we kunnen kijken naar een ander moment of manier van bezorging.

Het abonnement kun je elk moment stopzetten. Je kunt eenvoudig een mailtje sturen.

Dat kan, indien dit uiterlijk 2 weken voor levering wordt gedaan per mail.

De wijnen worden met zorg door onszelf uitgekozen en door een betrouwbare bezorgdienst geleverd. Wij doen er alles aan om je een ultiem genietmoment te laten beleven. Mocht het onverhoopt voorkomen dat er een fles kapot is of kurk bevat, dan zorgen wij direct voor vervanging van de fles. Wij vragen je ons dan een e-mail te sturen. 

Ja dit is zeker mogelijk! Wij stemmen dan een moment van afhalen met elkaar af.