Let us introduce ourselves

Partners in wine

Hi, wij zijn Sylvia en Jolanda. Zusjes met een gezamenlijke passie voor wijn. Beide een achtergrond in horeca/ hospitality en altijd opzoek naar die éne bijzondere parel van een fles. 

Vele wijnhuizen in binnen en buitenland hebben we bezocht en nog meer wijntjes geproefd. Wijn is voor ons niet alleen een drankje; het is smaak, het is gezelligheid, het is een beleving.

Wij waarderen echt de mooie smaken van wijnen. Het is een soort ontdekkingstocht die nooit eindigt, zoveel mogelijkheden, soorten en smaken zijn er! 

In 2020 besloot Sylvia vanuit die passie om Wijnabonnementen.com te starten. Een zoektocht naar mooie en bijzondere wijnen, met een verhaal.

Twee jaar en vele mooie wijnboxen later, kon ze wel wat hulp gebruiken. En wie beter dan je eigen zusje die ook gek is van wijn?!

Nu zoeken wij samen stad en land af naar díe wijntjes die je zintuigen doen prikkelen. Onze wijnen hebben altijd iets bijzonders. Of dit nu ligt aan de manier waarop de wijnen geproduceerd zijn óf een unieke smaak ervaring. Elke box is weer een nieuwe beleving, een nieuwe stap in ons wijnavontuur. Laat ons je meenemen op deze reis!

Wijnabonnementen.com - wijnavontuur voor thuis

Wij helpen jou smaken te herkennen

Houd je van wijn, maar heb je geen idee welke fles je moet kopen? Dat snappen wij!

De wijnbox leert je smaken te herkennen. Wij voegen altijd zelf geschreven beschrijvingen toe. Geen moeilijke taal, maar lekker gewoon. We proeven de wijnen en nemen jou mee in onze beleving. Zodat je kunt begrijpen wat je proeft.

De wijnen uit de boxen zijn met zorg uitgekozen en komen bij lokale wijnboeren vandaan, waarbij de productie altijd afgestemd is op behoud van dier en natuur. Dat vinden wij belangrijk!

Wijnabonnementen.com - wijnavontuur voor thuis

Hoe werkt het?

Bestel een box of een jaarabonnement en word member

Bepaal het soort (rood, wit, of combinatie)

Bepaal hoeveel flessen in je box zitten, 3 of 6 flessen

Ontvang jouw Ultieme Wijnbeleving box in huis!

Succes stories

Wat andere avonturiers zeggen:

Sinds enige tijd zijn we een "vaste" klant bij Sylvia. Het is dus een heel erg leuke ervaring om ieder kwartaal een nieuwe doos met 6 verrassende en verschillende wijnen te krijgen. En gelukkig zijn de wijnen zo verrassend gebleken, dat we ook nabesteld hebben.

5/5

Diverse wijnen met een verhaal en wat extra's. Je leert de wijnen kennen en hebt keuze door de verschillende mogelijkheden. Voelt heel persoonlijk!

5/5