Over Ons

Het gezicht achter Wijnabonnementen.com

Hi, ik ben Sylvia Onderwater – Peek, leuk dat je meer over ons te weten wil komen. Ik wil graag mijn ondernemersverhaal met je delen.

Waar begon de passie voor wijnen bij mij? Ooit ben ik begonnen met zoete witte wijn in de kroeg, dat drinkt lekker weg haha! Dit herken jezelf waarschijnlijk ook wel.

Als ik daaraan terug denk dan staat de kippenvel op mijn armen! Hoewel je nu ook nog hele lekkere gezoete wijnen hebt, maar de Canij wijn hoort daar voor mij nu niet meer bij?!

Mijn eerste wijnlessen kreeg ik tijdens mijn opleiding Hotel- en Evenementmanagement. ’s Ochtends wijnen proeven en kaas eten in het klaslokaal, lekker op de nuchtere maag!

Tijdens mijn bijbaantjes en stages was het nodig om enige kennis van wijn op zak te hebben. Ik heb daarom geregeld wijnlessen en proeverijen bijgewoond. De wijnkenners onder ons weten dat de proeverijen niet genoeg zijn om voldoende kennis te vergaren, maar het is wel een leuke eerste stap geweest! Gedurende deze jaren is mijn interesse in wijn dan ook gewekt en die is de laatste jaren alleen maar gegroeid. Dit kwam ook goed van pas bij de evenementen die ik organiseer. Geregeld met leveranciers om tafel om nieuwe wijnen te proeven en deze op te nemen in het assortiment. Langzamerhand merkte ik dat ik druifsoorten, smaken en tannines steeds beter leerde herkennen. Dat is super leuk!

Ik droom er trouwens al een tijd van dat ik ooit, als ik heel wat jaartjes ouder ben, de druiven aan het plukken ben in mijn eigen wijngaard. Ver-van-mijn-bedshow, maar hé, dromen mag toch?!

Dus waarom starten met deze droom?

Door de Coronatijd viel mijn core-business ‘event organisatie’ weg en dat gaf mij tijd om meer over deze droom na te denken. Met mijn handen wroeten in de aarde zit er voorlopig nog niet in, maar het begon wel echt te kriebel om meer met deze passie voor wijnen te doen. Ik ben in gesprek gegaan met een hoop wijnproducenten en wijnimporteurs om mijn verhaal en droom bij ze neer te leggen, namelijk om een zoektocht te starten naar mooie en pure wijnen met een verhaal. Tijdens deze zoektocht werd het voor mij steeds concreter hoe ik dit met anderen zou willen delen. 

Het drinken van de wijnen moet een ultiem geluksmoment naar boven roepen, bijvoorbeeld het gevoel van; midden in de natuur met de geluiden van vogels op de achtergrond kijkend naar de ondergaande zon, of op vakantie met je voeten in het zand kijkend naar de golven, of op een festival met je favoriete muziek op de achtergrond en je vrienden om je heen dansend, of bij de openhaard met een kleedje en je hond naast je.

Met dat gevoel heb ik de Ultieme Wijnbeleving box in het leven geroepen. 

Hoe werkt het precies?

1.

Je bestelt jouw eerste Ultieme Wijnbeleving box en je wordt automatisch member.

2.

Kies of je start met één box of een jaarabonnement (inclusief 4 wijnboxen, verspreid over 4 seizoenen geleverd) 

3.

Je kiest de inhoud van de box en de manier van levering. Je ontvangt jouw box met de wijnen in huis, inclusief leerzame omschrijving, tasty bite en leuke food tip.

4.

Het is een flexibel abonnement, waar je eenvoudig een box overslaat of stop zet.

5.

Je krijgt van ons bericht als de volgende box voor je klaar staat om te bestellen!

Weetjes over mij
  • Om mij heen moet alles opgeruimd en schoon zijn. Een schilderij moet recht hangen, stof van de plinten en ik zie het als een stoel of tafel scheef staat. Heb je zo een beeld?? Stiekem schaam ik mij er een beetje voor, maar deze structuur en geordendheid helpt mij juist om in ons drukke bestaan overzicht te bewaren.
  • Ik houd van wijntjes drinken, dat is wel duidelijk denk ik. Zoveel mogelijk verschillende soorten en smaken. Hoe complexer de wijn, hoe interessanter en lekkerder ik het vind. En op avonden met vrienden kan het tempo soms iets te hoog liggen. The day after; ‘Ik drink nooit meer wijn!!!’. Totdat het weer weekend is dan… Herkenbaar???
  • Verder is naast mijn man, ons hondje een grote liefde. Django is een eigenwijze Engelse Stafford, die ontzettend houdt van aandacht, kroelen en op de kippen van mijn ouders te jagen. Oeps!!
  • Goede misdaadboeken lezen vind ik heerlijk! Het brengt je echt even helemaal in een andere wereld. Aanraders zijn de boeken van David Baldacci, Serie Q van Jussi Adler Olsen en Tess Gerristen boeken!
  • “Let it go, let it gOOOOoo”. Jaaaa Frozen is echt mijn favo film. Wij hebben deze film zelfs in de bioscoop gezien.

 

Vind je het leuk om mijn reis door het ondernemerschap te lezen? Volg dan mijn Instagram account instagram.com/sylviapeek/.

Wijnabonnementen.com

 

<18 jaar verkopen wij geen alcohol

nix18-PNG
Contact us

info@wijnabonnementen.com

Adres

Geerweg 65

2461 TT Ter Aar

 

14 + 7 =