Onze mobiele wijnbar

Een ultieme wijnbeleving op jouw event!

Met onze mobiele wijnbar gevuld met de lekkerste wijntjes creëer je voor een klein prijsje een grote beleving. Geheel aan te passen naar eigen smaak.

Vanuit onze sfeervol gedecoreerde wijnbar schenken onze gezellige obers de heerlijkste (veelal biologische) wijntjes. Een echt eyecatcher op jouw bedrijfsevent, bij je in de tuin, bij de borrel of tijdens je bruiloft. Het is een complete beleving, je kiest zelf welk pakket je wilt. Voor de eenvoudige drinker, de borrelaar of de gevorderde drinker.

Wil je graag je eigen wijntjes kunnen inschenken? Geen probleem! De wijnbar wordt ook onbemand verhuurd.

Diverse prijsklasses zijn beschikbaar, Oude en Nieuwe wijnwereld, selectie in overleg.

Organiseer niet een ‘leuk event’, maar creëer een ware wijnreis!

Mobiele wijnbar, een wijnbeleving voor op jouw evenement

Waaruit bestaat de wijnbar?

Het starttarief van de wijnbar is € 250,00 exclusief BTW (excl. reiskosten) voor een dagdeel. De wijnbar wordt geleverd en weer opgehaald op jouw locatie. Levering is inclusief:

De wijnbar inclusief werktafel

Decoratie zoals; vintage kleed, priklicht, lichtletters en houten kistjes

Wijnbeschrijvingen

Glaswerk

Maak de beleving compleet:

Personeel (afhankelijk van de duur) € 35,00 p.u. (ex reiskosten)

Wijnpakket basic, complex, reserva

Wijnen worden per fles berekend

Aantal soorten rood/wit of rosé is naar keuze samen te stellen

Wie zijn wij?

Hi wij zijn Sylvia en Jolanda. Zusjes met een gezamenlijke passie voor wijn. Rood, wit of rosé, we love it all! Voor ons is het één groot avontuur. Combineren met gerechten? We’ve got you covered!

Onze missie? Wij zoeken stad en land voor jou af naar de meest bijzondere wijnen. Wijnen met een mooi verhaal én een bijzonder element in de smaak. Zodat we jou mee kunnen nemen in de beleving!

Wijnabonnementen.com - wijnavontuur voor thuis

Succes stories

Wat andere avonturiers zeggen:

Sinds enige tijd zijn we een "vaste" klant bij Sylvia. Het is dus een heel erg leuke ervaring om ieder kwartaal een nieuwe doos mer 6 verrassende en verschillende wijnen te krijgen. En gelukkig zijn de wijnen zo verrassend gebleken, dat we ook nabesteld hebben.

5/5

Diverse wijnen met een verhaal en wat extra's. Je leert de wijnen kennen en hebt keuze door de verschillende mogelijkheden. Voelt heel persoonlijk!

5/5

Wat hebben we gister genoten van de heerlijke wijnen! Het was echt ongelooflijk hoe goed elke wijn paste bij de gerechten. Zeker voor herhaling vatbaar!

5/5