Veelgestelde vragen

Ja je kunt jouw voorkeur doorgeven! Dit doe je al tijdens het bestelproces. Zo weet je zeker dat je de wijnbox naar jouw smaak ontvangt! 

Ja je kunt eenvoudig je abonnement tussentijds wijzigen, stuur ons een mailtje met de wijziging naar info@wijnabonnementen.com

De boxen zijn voor jou samengesteld, om je kennis te laten maken met verrassende en pure wijnen. Super makkelijk dus en zo proef je steeds weer wat nieuws!

Bezorgen is gratis in Langeraar, Ter Aar, Vrouwenakker, Nieuwveen, de Kwakel, Uithoorn, Kudelstaart. Buiten de regio bedragen de kosten € 9,95. Afhalen is ook mogelijk.

Wij bezorgen de wijnboxen door de weeks, zodat ze vóór het weekend in huis zijn. Het bezorg moment wordt altijd vooraf gecommuniceerd. Zodat we kunnen kijken naar een ander moment of manier van bezorging.

Het abonnement kun je elk moment stopzetten. Je kunt eenvoudig een mailtje sturen.

Dat kan, indien dit uiterlijk 2 weken voor levering wordt gedaan per mail.

De wijnen worden met zorg door onszelf uitgekozen en door een betrouwbare bezorgdienst geleverd. Wij doen er alles aan om je een ultiem genietmoment te laten beleven. Mocht het onverhoopt voorkomen dat er een fles kapot is of kurk bevat, dan zorgen wij direct voor vervanging van de fles. Wij vragen je ons dan een e-mail te sturen. 

Ja dit is zeker mogelijk! Wij stemmen dan een moment van afhalen met elkaar af.

Klaar voor jouw wijnavontuur?

Geen miskopen, keuzestress of steeds weer dezelfde wijn. Wij hebben voor jou spannende en pure wijnen gebundeld in één abonnement.

De wijnen uit de boxen zijn met zorg uitgekozen en komen bij lokale wijnboeren vandaan, waarbij de productie altijd afgestemd is op behoud van dier en natuur. Dat vinden wij belangrijk!